Over Hester van Tuijl

Familiemediator

Hester van Tuijl (1975) volgde na haar hbo communicatie een mediationopleiding bij het Centrum voor Conflicthantering en een specialisatie opleiding familiemediation bij het Mediation Educatie Centrum. Als MfN registermediator en gespecialiseerd MfN familiemediator werkt zij momenteel als mediator en co mediator. Waarbij haar goede communicatievaardigheden, ruime werkervaring en warme persoonlijkheid goed inzetbaar zijn.

Neutrale blik

Met haar ervaring en neutrale blik is zij mediator bij uiteenlopende familiegerelateerde vraagstukken. Hester ondersteunt u bijvoorbeeld bij een echtscheiding, kwesties rondom ouderschap of het beëindigen van een samenlevingscontract. Vanuit een open en constructieve houding zoekt zij samen met u naar de juiste oplossingen. Het doel is steeds een uitkomst die alle betrokkenen – partners en kinderen – recht doet. Hester is ook regelmatig co-mediator van mr. Laura Boomsma-Shriber en vice versa.

Wilt u weten wat Hester van Tuijl voor u kan betekenen? Neem dan contact op via (020) – 639 21 12 of info@boomsmashriber.nl