De heer Irwan

Toen ik haar leerde kennen was het nog mr. Boomsma. Al gauw is dat veranderd in gewoon Laura. Dat illustreert hoe Laura met haar cliënten samenwerkt. Laagdrempelig, pragmatisch, doortastend, open en actief. Als een team. Stap voor stap naar het best haalbare resultaat.

Laura heeft mijn belangen en positie op een zeer goede wijze behartigd. Vanaf het begin heeft ze zich vastgebeten in het dossier en allerlei andere stukken. Laura is een zeer ervaren advocaat en bovendien een soepele onderhandelaar. Ze is communicatief sterk en weet daarmee de wederpartij goed van repliek te dienen. Ze heeft me gevraagd en ongevraagd steeds van gefundeerd advies voorzien. Laura is pas tevreden als elk detail is uitgeplozen en stukken of reacties goed zijn afgehecht en er niets meer vrij te interpreteren valt. Op de momenten dat het tegen zat of spannend werd heeft Laura me steeds weten gerust te stellen. Heel fijn vond ik ook het netwerk van Laura waarop een beroep kon worden gedaan als dat nodig was. Hoewel het om serieuze zaken ging hebben we samen ook flink gelachen.

Beste Laura, heel veel dank voor alle goede zorgen, je steun en het mooie resultaat dat je voor me hebt weten te realiseren. Je bent niet alleen een topadvocaat, maar ook een fijn mens en ik beveel je dan ook van harte aan.