Kwaliteit: vFAS en VvCP

Mr. Boomsma-Shriber is aangesloten bij de Vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) als lid-scheidingsmediator. De vFAS stelt als specialisatievereniging strenge eisen aan haar leden. Dat geldt voor zowel vaardigheden als voor juridisch-inhoudelijke kennis. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en ervaring.

Specialisatieopleidingen

Mr. Boomsma-Shriber heeft bij de vFAS de Juridische Opleiding Familierecht, de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht en de vFAS-Mediationopleiding succesvol afgerond. Bovendien heeft zij de opleiding tot scheidingsmediator met een positieve beoordeling van een praktijkdossier afgesloten. Deze opleidingen laten uitsluitend ervaren, gespecialiseerde familierechtadvocaten toe. Zo weet u zeker dat Mr. Boomsma-Shriber alle kennis en ervaring heeft om u optimaal te begeleiden.

Actuele kennis

Voor leden van de vFAS zijn onder meer jaarlijkse (bij)scholing en regelmatige intervisiebijeenkomsten verplicht. Mr. Boomsma-Shriber is dus altijd volledig op de hoogte van wetwijzigingen en andere juridische ontwikkelingen die voor uw zaak relevant zijn.

VvCP

Mr. Boomsma-Shriber is Collaborative Divorce advocaat. Bovendien is zij bestuurslid van  De vereniging Collaborative Practice (VvCP) bevordert de kwaliteit van professionals die conflicten in overleg en samenspraak oplossen en voorkomen. Binnen de VcCP is Mr. Boomsma-Shriber lid van de Randstad praktijkgroep. Mr. Boomsma-Shriber is ook lid van de Vereniging van Online Mediators (VOM)

Weten wat mr. Boomsma-Shriber voor u kan betekenen? Neemt u contact op voor een telefonisch gesprek.