Over mr. L.I. Boomsma-Shriber

Mr. Laura Boomsma-Shriber staat voor een positieve benadering van het familierecht. Zij combineert hiervoor ruime juridische deskundigheid en ervaring met een persoonlijke aanpak. In haar praktijk heeft ze voor veel meer oog, dan alleen de juridische aspecten. Als mediator en coach zoekt zij steeds een gezonde balans van menselijke, juridische en financiële belangen. In haar aanpak op maat staan de autonomie en zelfredzaamheid van de cliënt altijd centraal.

 

Als nalatenschaps- en scheidingsmediator, collaborative divorce practioner en advocaat begeleidt en coacht Mr. Laura Boomsma-Shriber mensen bij het vinden van een realistische en gedragen oplossing voor uiteenlopende vraagstukken. Dit gaat verder dan een scheiding. Professionele begeleiding kan effectief zijn op elk moment dat er in relaties dialoog of keuzes nodig zijn.

Werken aan draagvlak

Haar aanpak voor conflicthantering is gebaseerd op samenwerking, gelijkwaardigheid en doorzettingsvermogen. Betrokkenen – partijen én professionals – komen alleen in dialoog tot de beste oplossing met voldoende draagvlak. Zo ontstaat weer perspectief voor de toekomst. Want pas als een fase goed afgerond is, kunnen cliënten los van elkaar, maar wel verbonden, verder met hun leven. Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak vraagt voldoende vertrouwen om in dialoog en met open toegang tot alle informatie aan een concreet resultaat te werken. Daar zet Mr. Boomsma-Shriber zich elke keer weer 100 procent voor in.

Mediator en Advocaat

Mr. Laura Boomsma-Shriber is gespecialiseerd en ervaren in personen-, familie- en erfrecht. Omdat zij deskundig advocaat is met ruime ervaring in het bedrijfsleven, weet zij haar know-how op de juiste manier in te zetten als mediator.

 

Mr L.I. Boomsma-Shriber  heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Familierecht

– Erfrecht

 

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

vFAS en VvCP

Mr. Boomsma-Shriber is aangesloten bij de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators, vFAS (vFAS). Zij volgde hier de Erfrecht en de Juridische Specialisatie Opleiding Familierecht exclusief voor ervaren, gespecialiseerde familierechtadvocaten, de vFAS-Mediationopleiding en de opleiding tot scheidingsmediator.

 

Mr. Boomsma-Shriber is Collaborative Divorce advocaat en lid van de vereniging Collaborative Professionals (VvCP). Verder is ze Nalatenschapsmediator, gecertificeerd online mediator en Stiefoudercoach. Bovendien volgde zij de Level I en II trajecten van de Gottman-methode voor relatietherapie, gericht op het herstellen of verbeteren van de onderlinge relatie van stellen.

Weten wat mr. Boomsma-Shriber voor u kan betekenen? Neemt u contact op voor een telefonisch gesprek.

mr. L.I. Boomsma-Shriber is aangesloten bij: