De heer P.B.

Ik was rond oktober 2014 verwikkeld in een echtscheidingssituatie.  Wij dachten er aanvankelijk samen uit te komen, maar helaas bleek dat niet mogelijk. Ik had voor het eerst in mijn leven een advocaat nodig.

Hoe kies, of beter hoe herken je een advocaat die betrouwbaar en vakkundig is. Wanneer niemand in jouw omgeving advies kan geven moet je zelf op zoek. Het internet staat boordevol met advocaten, gebrek is er niet maar hoe maak je de juiste keuze.

Ik stroopte het internet af en op gevoel maakte ik de keuze voor Laura Boomsma, belde haar op en maakte een afspraak.

Het werd een helder en duidelijk gesprek. ” als er iets niet goed gaat meld het dan meteen en laat het niet sluimeren en als we van start gaan dan vormen we een team. Meld me alles en volledig”.  Nou dat was helder en aan de hand van de vragen die ze stelde had ik het vertrouwen dat ze wist wat ze wilde en waar ze over sprak.

Inmiddels is de scheiding een feit en ben ik tevreden met het resultaat. Het contact met Laura was zeer prettig. Het was soepel,  informeel en  vertrouwd. Af en toe ernstig en soms met humor.

Kenmerkend voor Laura is dat je merkt dat ze echt voor jouw belang gaat. Je merkt dat ze zeer ervaren is, goed op de hoogte van wet en regelgeving is, bereidt zich voor een rechtzaak zeer goed voor, piekt daar echt en termijnen worden goed bewaakt en voortgang op de voet gevolgd. En niet onbelangrijk goed bereikbaar is wanneer je vragen hebt.

Kortom een fijne betrokken en vakkundige vakvrouw om samen een team mee te vormen.