De heer T. L.

Gezien de situatie en de mislukte mediaton was ik er eigenlijk wel klaar mee en gereed voor een juridische strijd in de rechtbank. Ook de wederpartij zat er zo in. Laura is in staat om het gehele traject de bijzaken van de hoofdzaken te scheiden. Daarnaast is Laura zeer duidelijk geweest in oorzaak en gevolg. Daar bedoel ik mee welke keuzes er zijn en de consequentie die daar mee gepaard gaat. Het doel heel duidelijk; werken aan een oplossing in plaats van een verdere escalatie. Laura is in staat geweest om verschillende advocaten van de wederpartij te overtuigen van het doel: de oplossing. Dit is dan ook na een periode van 4 jaar gelukt. Alles is geregeld; het scheidingsconvenant hier in Nederland tot en met de eigendomsoverdracht in Frankrijk.

Naast het zakelijke gedeelte in een dergelijke zaak is het (voor mij) ook belangrijk dat er persoonlijk een “klik” is. Laura is een warm en fijn persoon. Zegt de waarheid, ook al wil je die soms niet horen en als eerder gezegd heel duidelijk in de te maken keuzes met de bijbehorende consequenties. Laura beslist niet voor je, maar geeft heel duidelijk aan wat de keuzes zijn en de consequentie die daar mee gepaard gaat. De inzet van Laura is 100%.. Een doorzetter!!

Even persoonlijk Laura; je bent een top vrouw! Ik ben je zeer dankbaar voor hoe jij mij door dit proces hebt gesleept en het resultaat; uiteindelijk de scheiding geheel rond zonder rechtszaken.