Workshops

Nou het is een drukke tijd geweest met het opzetten van het nieuwe kantoor, het bloggen zit duidelijk nog niet helemaal in mijn systeem. Nu het hier allemaal op rolletjes loopt is er ook weer ruimte voor het verder uitwerken van de workshops. Dat klinkt trouwens gewichtiger dan het is. Er is geen sprake van een weekend lange retraite etc. Het gaat erom dat wij informatie avonden willen organiseren voor mensen die overwegen te gaan scheiden of in eens scheiding zitten, zodat ze een beter idee krijgen van wat er allemaal op hen af komt en hoe ze daarmee om kunnen gaan. We willen hiervoor ook slechts een kleine vergoeding voor vragen zodat het heel laagdrempelig blijft. Dat is juist het idee.

Normaal zit je meteen bij een advocaat of een mediator met dit soort vragen en gaan de uren meteen tikken. Ik wilde daar iets mee doen zodat mensen de ruimte te krijgen om hun vragen te stellen en een weloverwogen keuze te maken voor een advocaat of een mediator. Ook hoorde ik van mijn cliënten dat ze zich soms eenzaam voelen binnen hun vriendenkring, als zij de enigen zijn die aan het scheiden zijn. Daar bieden de workshops ook een uitkomst voor, men kan anderen ontmoeten die in het zelfde schuitje zitten. Ik houd jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.