Mevrouw N.C.

Ik wist helemaal nog niet of ik wilde gaan scheiden toen ik voor het eerst met Laura in aanraking kwam. Wel wist ik dat ik iemand nodig had die in deze zeer emotionele tijd mij terzijde kon staan en mij duidelijk advies kon geven. Wat heb ik het getroffen met Laura. Zij is buiten een zeer nauwkeurig en vakkundig juriste ook een ontzettend goede onafhankelijke bemiddelaar. Ze heeft me op zeer duidelijk wijze kunnen uitleggen wat wel en niet de mogelijkheden waren en ook altijd erg goed naar me kunnen luisteren. Ze werkt erg zorgvuldig en is ontzettend goed bereikbaar. Ik had graag met haar het collaberative divorce traject gedaan maar helaas kozen mijn ex en ik door omstandigheden voor mediation. Ik ben er van overtuigd dat collaberative divorce voor alle partijen (inclusief kinderen) tot een gebalanceerde oplossing had geleid. Ik heb ervaren dat Laura een volledig pakket aanbied voor haar klanten en in alle facetten van een scheiding probeert mee te denken. Ik kan haar ten zeerste aanraden.